Uchit (UCHT)

UCHIT

 

Bugün kripto paralar çoğu insanın bildiği küresel bir fenomen haline gelmiştir. İnsanlar hala bunu pek anlamamış olsa da, bankalar, hükümetler ve birçok şirket bunun öneminin farkındadır. Her ay bir çok kripto para birimi ortaya çıkıyor ve biz bunlardan hangisine yatırım yapacağımızı düşünüyoruz . Dikkatimi çeken bir kripto parayı size tanıtmak istedim ; “Uchit”.
Uchit, icobench.com adresinde 5 üzerinden 3.4 puan ve trackico.io’da 5.0 üzerinden 5.0 yani tam puan almıştır.

Uchit insanların birbirleriyle görüntülü, sesli ve yazılı olarak iletişim kurabileceği blockchain tabanlı bir platformdur. Aynı zamanda bunları yaparken karşınızdakilere dosya gönderip alabilir ve çoklu konferanslar düzenleyebilirsiniz. Platformdaki tüm paylaşımlar güvende tutulur ve başkalarının erişimine izin verilmez. Bu özelliği sayesinde sadece bireysel düzeyde değil kurumsal anlamda iletişim için önemli çözümler oluşturmaktadır.

Uchit (UCHT) jetonları, Uchit’in teşvik protokolünün temelidir. Kullanıcılar UCHT’yi takımlara girme, insanlarla iletişim kurma, insanlardan dosya talep etme, takımlardan şablon alma (freelancing) – yeni projeler için bir pazar gibi, vb. Şablonlar ve varlıklar, iletişim / ekip katılım talepleri, vb. için kullanabilir.
Her iletişim kurduğunuzda veya İşbirliği yaptığınızda UCHT ile ödüllendirileceksiniz. UCHT web üzerinde diğer para birimlerine ve doğrudan ETH ile takas edilip elde edilebilir.

 

Takım :

uchitteam

 

ICO Bilgileri

Token Adı: UCHT
Token Fiyatı: 1 ETH = 4500 UCHT
Satış Tarihleri: 1-30 Haziran
Toplam Adet: 712.350.000
Soft Cap: 5.000.000 USD
Hard Cap: 50.000.000 USD

Siddhant Dixit öncülüğünde kurulan bu proje hakkında daha detaylı teknik bilgiye https://uchit.info/Uchit-Whitepaper.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

Web: https://uchit.info/
Telegram: https://t.me/uchit_coin
Whitepaper: https://uchit.info/Uchit-Whitepaper.pdf
Twitter: https://twitter.com/Uchit_coin
Facebook: https://www.facebook.com/Uchit-207729296639497/
Medium: https://medium.com/uchit
Bitcointalk Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3167782.0
Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3160710.0

 

Bitcontalk Profile : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2184203

Yorum bırakın